I mere end tre årtier har Salon Tiffany været et yndet valg for mange, der søger personlig, professionel, og kvalitetsbevidst frisørbehandling i Nordjylland. Beliggende i hjertet af Brovst, er Salon Tiffany et sandt fristed, hvor kunder kan tage en pause fra hverdagens travlhed og nyde en øjeblik af forkælelse og skønhed.

Kvalitet og rådgivning

Hos Salon Tiffany er deres fornemmeste opgave at sikre, at hver kunde forlader salonen med et smil på læben og en frisure, der ikke kun komplementerer deres individuelle stil, men også føles rigtigt for dem. Med over 30 års erfaring i branchen, tilbyder de en bred vifte af frisørservices, herunder:

Kompetencer

De tror på kontinuerlig læring og udvikling. Derfor deltager de regelmæssigt i forskellige kurser og workshops, så de altid er ajour med de nyeste trends, metoder, og teknikker inden for frisørbranchen. Dette sikrer, at de kan tilbyde deres kunder den mest up-to-date og innovativ service muligt.

Historien om Salon Tiffany

Salon Tiffany åbnede sine døre for første gang den 9. april 1989, med Tina Schmidt som stolt indehaver. Siden den dag har Tina og hendes team været dedikeret til at forkæle Brovsts borgere med exceptionelle frisørbehandlinger og en varm, imødekommende atmosfære.

Besøg dem

De inviterer dig til at opleve den unikke Salon Tiffany-behandling selv. Book din tid på telefon 98 23 34 23 eller besøg dem på Jernbanegade 36, 9460 Brovst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *