Frisør Maria M, beliggende i hjertet af Pandrup, er ikke bare en hvilken som helst frisørsalon. Bygget på traditionen fra de historiske Frisør Frost lokaler, har denne salon omfavnet både tradition og innovation gennem årene.

Historien bag Frisør Maria M

Det hele startede i Hune i 2012. Den 21. februar på 1. sal, slog Maria dørene op til sin salon, umiddelbart efter at hun afsluttede sin uddannelse. Det var begyndelsen på en rejse fuld af passion, dedikation og kunstnerisk flair. Efter tre mindeværdige år i Hune, flyttede salonen til Pandrup. Her undergik lokalerne en omfattende renovering, hvilket gav plads til endnu større kreativ udfoldelse.

Samarbejde med By Coltau

Siden november 2020, blev salonen beriget med tilstedeværelsen af Charlotte fra By Coltau. Selvom både Frisør Maria M og By Coltau opererer med selvstændige bookingsystemer, telefonlinjer og kasser, skaber deres samarbejde en harmonisk og dynamisk atmosfære i salonen. Nu har kunderne endnu større mulighed for at finde en ledig tid, selv når kalenderen hos Frisør Maria M er fuldt booket.

Produktsortiment

De prioriterer kvalitet over alt andet. Derfor tilbyder de deres kunder en række af de bedste produkter i branchen:

Uddannelse og innovation

De hviler aldrig på laurbærrene. Deres team deltager løbende i kurser både i Danmark og internationalt. Dette sikrer, at de altid er opdaterede med de nyeste teknikker og tendenser inden for frisørkunsten.

Bestil tid hos dem

Hos Frisør Maria M er næsten alle behandlinger tilgængelige for online booking. Men frygt ikke, hvis du er den klassiske type. Du er altid velkommen til at besøge dem personligt eller ringe på 22379492 for at reservere en tid eller stille spørgsmål.

Kontakt dem

Vil du vide mere eller planlægge dit næste besøg? Du finder dem her:

Frisør Maria M
Bredgade 6E
9490 Pandrup
Tlf: 22379492

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *