Hos Frisør Shakespeare forstår de vigtigheden af et smukt hår, der komplementerer din personlighed og livsstil. Med over to årtier i branchen har de opbygget et solidt omdømme baseret på kunstfærdighed, integritet og engagement i deres kunder.

Mere end bare en klipning

Mange frisører kan klippe dit hår, men hos Frisør Shakespeare går de et skridt videre for at sikre, at hver kunde forlader deres salon følende sig forynget, smuk, og værdsat.

Gode produkter

De er stolte af at tilbyde deres kunder det bedste inden for hårpleje. Deres sortiment inkluderer den luksuriøse Moroccanoil serie og miljøvenlige, svanemærkede produkter fra Ingredien. Dine lokker fortjener kun det bedste.

Ekspertrådgivning

Deres erfarne frisører, ledet af den talentfulde Charlotte Vinther, yder personlig konsultation for at forstå dine behov og ønsker. De tror på at skabe en stil, der afspejler hvem du er.

Fordele for studerende

De værdsætter uddannelsens kraft. Derfor tilbyder de en speciel 10% studierabat for at gøre deres services mere overkommelige for studerende.

Komfort & omsorg

Nyd en kop friskbrygget kaffe, lækker the eller velsmagende kakao under dit besøg. De tror på at skabe en afslappende oplevelse for alle deres kunder.

Besøg dem & oplev forskellen

Deres salon er centralt beliggende på Trøjborgvej 8F, 8200 Århus N. Uanset om du er på udkig efter en simpel klipning, en total forvandling eller bare ønsker at forkæle dig selv, er Frisør Shakespeare det rigtige valg.

Kontakt demTelefon 86101317 og lad dem hjælpe dig med at skabe den perfekte frisure.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *