Træd ind i et frisørunivers præget af rustik elegance og moderne design. I hjertet af Aarhus har vi skabt et sted, hvor du ikke bare bliver klippet, men får en fuldendt oplevelse, hvor detaljen og det personlige præg er i fokus.

Mere end bare en klipning

Hos Rustik Coiffure er ingen klipning forhastet. Deres dedikation til faget betyder, at de med nysgerrighed og kreativitet altid stræber efter at finde den frisure, der fremhæver dit unikke jeg. Deres ambition er, at du går derfra med mere end bare en klipning – en fornyet selvsikkerhed og følelsen af at være blevet forkælet.

Et team med passion

Rustik Coiffure er ikke blot en frisørsalon, det er drømmen og visionen fra to passionerede frisører, byrialsen & by louiseolivia. Ved at forene deres kreative kræfter under ét tag, sikrer de, at deres kunder altid møder en salon drevet af passion, faglighed og en dyb kærlighed for frisørhåndværket.

Book din tid

Hvad enten du er ude efter en frisk forandring eller blot ønsker en kvalitetsklipning, står deres dør altid åben for dig. De glæder sig til at byde dig velkommen og lade dig mærke forskellen ved en klipning, hvor kvaliteten er med i hvert snit.

Rustik coiffure
by byrialsen & by louiseolivia
Rosensgade 34, st. th.
8000 Aarhus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *