Infinity Salon står som et lysende eksempel på ekspertise og finesse inden for frisørbranchen i Århus. Deres salon, beliggende i hjertet af Brabrand, tilbyder mere end blot en håropsætning – de tilbyder en oplevelse.

En unik frisøroplevelse

Ved Infinity Salon fokuserer de på at skabe en unik oplevelse for hver enkelt kunde. De forstår, at håret er en udvidelse af din personlige stil, og de stræber efter at forvandle din vision til virkelighed.

Ekspertise og finesse

Deres erfarne frisør, Sevah, har overtaget salonen fra Lindemark og har et skarpt øje for detaljer. Med en baggrund i nogle af branchens mest prestigefyldte uddannelser og kurser er Sevah dedikeret til at holde sig ajour med de seneste trends og teknikker.

Kvalitetsprodukter

De tager stolthed i at bruge kun de fineste produkter fra branchens mest anerkendte mærker. Deres omhyggelige udvalg sikrer, at dit hår altid er i de bedste hænder. Fra balsam til stylinggelé, de har det hele.

Præcision og omhu

Med deres top-of-the-line udstyr, herunder professionelle sakse og klippere, kan de love præcision i hvert snit, hver gang.

Et rum til afslapning

Stilren indretning kombineret med en følelse af meditation og hygge gør deres salon til det ideelle sted at slappe af, mens de tager dem af dit hår.

Kontakt oplysninger

Er du klar til at booke din næste aftale med dem? Eller har du nogle spørgsmål? Tøv ikke med at kontakte dem.

Åbningstider

De byder dig velkommen på følgende tidspunkter:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *