Hos Frisør Haarfrüd har de specialiseret dem i at levere sunde og plejende frisurer. Med en kombination af saks, kam og de bedste hårprodukter, stræber de efter at skabe det perfekte look for hver enkelt kunde. Deres hovedfokus er kvalitet og service, og de ser frem til at byde dig indenfor og realisere dine hårdrømme.

Besøg dem og oplev forskellen

Når du besøger deres salon på Aarhus Ø, bliver du mødt med en varm og imødekommende atmosfære. De prioriterer en dybdegående dialog, før behandlingen påbegyndes, for at sikre, at det endelige resultat lever op til dine forventninger og behov.

Unikke frisurer skræddersyet til dig

De ved, at intet hår er ens. Derfor stræber de efter at skabe unikke resultater, hvor form, stil og farve harmonerer smukt.

Firat Sevindik

Firat er deres passionerede indehaver og frisør med en baggrund, der strækker sig over 20 år, hovedsageligt fra Istanbul. Efter at have flyttet til Danmark i 2017, har han bragt sin rige erfaring til Frisør Haarfrüd. Han prioriterer en personlig tilgang til hver kunde og sikrer, at hans ekspertise resulterer i et professionelt udført arbejde. Firats største passion er hårfarvning, og han har en særlig forkærlighed for alt fra klassiske farver og reflekser til skræddersyede balayages og markante farveskift.

Kontakt:
Telefon: +45 41 81 19 19
E-mail: Kontakt@haarfrud.dk

Adresse:
Bernhardt Jensens Boulevard 69
8000 Aarhus C (Aarhus Ø)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *